2022 Team 3

Hoi, mijn naam is Caroline. Samen met de Media Makers, heb ik Triple M opgezet. Ik houd van het creëren van mogelijkheden en mensen die elkaar kunnen versterken met elkaar te verbinden. Ik ben goed in het luisteren naar anderen, ik denk in beelden, ben goed in organiseren en plannen en ik sta graag in contact met mensen. Ik laat mij inspireren door wat ik om mij heen zie. Ik luister goed naar de klant, maar durf ook de grenzen op te zoeken. Ik word er blij van als ik de Media Makers zie groeien. 

Allround mediamaker

Hey, mijn naam is Robin. Ik vind het leuk om illustraties te maken, posters, banners enz. Dit doe ik in de adobe apps Illustrator, InDesign & Photoshop. Hierna wil ik nog een opleiding doen die meer gefocust is op filmpjes maken en/of een opleiding die nog dieper in gaat op Adobe apps.  

Media & redactie

Ik ben Lloyd en ik vind het vooral leuk om bezig te zijn met verschillende dingen dus soms een beetje content maken maar ook soms een paar journalistieke opdrachten zoals interviews of clipjes of filmpjes maken over onderwerpen waar ik nog niks vanaf weet of waar ik wel veel van weet want dan leer ik nieuwe dingen over onderwerpen 

Allround mediamaker

Hallo, mijn naam is Donovan. Mijn passie is het creëren van media-uitingen. Ik wil later media maken die kan gebruikt worden voor van alles. Ik vind het prettig om in adobe photoshop, illustrator en indesign te werken. Ik vind het leuk om content te maken voor klanten en het eindresultaat te zien van projecten. 

Allround mediamaker

Hey, mijn naam is Jay. Mijn passie is mijn gedachtes tot werk zetten ik vind het leuk om al mijn creatieve ideeën uit te werken in een opdracht. Ik werk heel graag met Photoshop, Illustrator en inDesign. Mijn favoriete programma is toch wel inDesign omdat ik er met gemak mee kan werken. Verder wil ik later werken bij een reclamebureau als campagneleider. 

Media & Redactie

Hoi, mijn naam is Sorayya. Mijn passie is journalistieke teksten schrijven en video’s maken. Ik wil graag later journalistiek studeren. Mijn favoriete adobe programma is Premiere Pro omdat ik het editen van video’s leuk vind. Ik vind het leuk om content te maken voor klanten en redactioneel werk te doen voor onze eigen projecten.  

Allround Mediamaker

Hey, mijn naam is Banbha. Mijn passie is het maken van leuke en mooie uitingen. Ik wil hierna graag een andere opleiding doen. Ik wil graag wel al aan de slag met alles wat ik heb geleerd. Ik werk het liefst met de adobe Photoshop en Indesign. Ik vind het leuk om mooie content te kunnen maken en het dan ook terug te zien. 

Mijn naam is Floor van Doorn. In mijn werk hou ik van creativiteit om mij heen, creatieve mensen. Zelf heb ik een beetje kennis van Adobe, maar ik ben geen expert. Werken met studenten, collega’s, die dit wel kunnen, is voor mij dan ook iets wat ik terug wil vinden in mijn werk. Zij creëren voor het desbetreffende project en ik coördineer dit project. Een perfecte combinatie waar ik energie van krijg. Zo combineer ik mijn expertise met creativiteit.