2022 Team 4

Chandni Goeptar

Allround Mediamaker

Mijn naam is Chandni. Ik ben 20 jaar en een Allround Mediamaker student. Ik vind het leuk om creaties vorm te geven met behulp van Adobe Illustrator. Het werken in InDesign en Photoshop vind ik ook tof, maar mijn passie ligt voornamelijk bij het illustreren. Ik luister veel naar muziek en haal mijn inspiratie daar ook uit.

Illustratie gemaakt door: Chandni
Illustratie gemaakt door: Chandni

Velicia Kolf

Mediavormgever

Mijn naam is Velicia Kolf. Ik ben 18 jaar en woon in Almere. Ik doe de opleiding Mediavormgeving. Binnen mijn projecten werk ik het liefst met kleuren en vormen.
Ik doe dit in Illustrator, Photoshop, InDesign en af en toe met Premiere Pro.
Het brainstormen is mijn favoriete gedeelte hiervan.
In mijn vrije tijd luister ik veel naar muziek, zie ik graag de creatieve kant van het internet en hou ik van video games! Verder kijk ik vaak Anime en vind ik het cool om de verschillende animatiestijlen te zien.

Bradley van Impelen

Allround Mediamaker

Mijn naam is Bradley, Ik ben 22 jaar en kom uit Utrecht. Digital Artwork maken in Photoshop vind ik het leukste om te doen als Allround Mediamaker. Ik heb hier ook het meest affiniteit mee. Na deze studie wil ik graag verder studeren in Utrecht. Het is mijn droom om uiteindelijk docent te worden in dit vakgebied. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te ontspannen in en rond het water. 

Illustratie gemaakt door: Sara
Illustratie gemaakt door: Sara

Sara Meiboom

Allround Mediamaker

Hi, mijn naam is Sara. Ik ben student Allround Mediamaker bij MBO College Noord. Als Mediamaker ben ik graag bezig met illustreren en het opmaken van verschillende projecten. Daarbij gebruik ik veel de Adobe apps Illustrator en InDesign. Ik ben graag creatief bezig en vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. In mijn vrije tijd game ik graag en hou ik mij bezig met K-Pop en Formule 1.

Nina van der Voort

Allround Mediamaker

Mijn naam is Nina. Ik ben 18 jaar en ik ben een Allround Mediamaker student op MBO College Noord. In mijn opleiding werk ik veel met Adobe programma’s. Ik vind Illustrator het leukst om mee te werken, maar ik werk ook goed met Photoshop en InDesign. Ook ben ik creatief bezig op veel andere vlakken. Ik hou ervan om Engelstalige verhalen te schrijven, te acteren, te tekenen en te zingen. Lezen en muziek luisteren doe ik ook nog graag.

Illustratie gemaakt door: Nina
Illustratie gemaakt door: Chandni

Caroline Fierant

Projectleider

Hoi, mijn naam is Caroline. Samen met de Media Makers, heb ik Triple M opgezet. Ik houd van het creëren van mogelijkheden en mensen die elkaar kunnen versterken met elkaar te verbinden. Ik ben goed in het luisteren naar anderen, ik denk in beelden, ben goed in organiseren en plannen en ik sta graag in contact met mensen. Ik laat mij inspireren door wat ik om mij heen zie. Ik luister goed naar de klant, maar durf ook de grenzen op te zoeken. Ik word er blij van als ik de Media Makers zie groeien. 

Floor van Doorn

Traffic Manager

Mijn naam is Floor van Doorn. In mijn werk hou ik van creativiteit om mij heen, creatieve mensen. Zelf heb ik een beetje kennis van Adobe, maar ik ben geen expert. Werken met studenten, collega’s, die dit wel kunnen, is voor mij dan ook iets wat ik terug wil vinden in mijn werk. Zij creëren voor het desbetreffende project en ik coördineer dit project. Een perfecte combinatie waar ik energie van krijg. Zo combineer ik mijn expertise met creativiteit.  

Illustratie gemaakt door: Chandni