Media Makers Team 5

Isa v.d. Wal

Allround Mediamaker

Hi ik ben Isa. Ik ben 23 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Mijn favoriete Adobe-programma’s zijn Photoshop en InDesign. Ik ben creatief en mijn hobby’s zijn onder andere fotograferen en het bewerken van foto’s. Op mijn Instagram account kan je mijn werk terugvinden. Andere hobby’s zijn muziek luisteren en gamen. Opdrachten maken in InDesign vind ik te gek, want dan komt echt alles bij elkaar en wordt het een mooi geheel. Ik weet nog niet precies wat ik later wil gaan doen voor werk, maar ik hoop iets te kunnen combineren met fotografie en muziek.

Hitske Vrugt

Allround Mediamaker

Hoi, mijn naam is Hitske. Ik hou heel erg van illustreren en ontwerpen. Naast mijn creatieve 
kant, voetbal ik ook erg graag. Ik ben gek op ouderen en kleine kinderen. Ik teken graag en vaak werk ik mijn schetsen daarna uit in illustrator. Illustrator is dan ook mijn favoriete adobe programma. Lezen en schrijven vind ik ook heel leuk. Ik ben graag samen met mijn vriend of vriendinnen. Familie is voor mij heel belangrijk en ik ben opgegroeid in een groot gezin. 

Miredishaun Kaersenhout

Allround Mediamaker

Hi ik ben Miredishaun en op 31 oktober 2003 werd ik geboren in Amsterdam-West. Van kleins af aan wil al ik werken in de mediawereld. Daarom volg ik de opleiding Allround Mediamaker. Mijn grootste droom is om geld te verdienen als content creator en mijn eigen gemaakte schilderijen te exposeren in art galeries. Tijdens mijn opleiding leer ik werken met Adobe programma’s, zoals Illustrator, InDesign en Photoshop. Het is fijn dat ik mijn passie, het creëren van kunst, nu ook digitaal kan uitvoeren. Als ik een creativity block heb, wandel ik graag door de stad, breng ik tijd door met vrienden, kijk ik horror- en familiefilms, kook ik of luister ik muziek.

Esmee van Galen

Allround Mediamaker

Hi! Mijn naam is Esmee en ik ben 18 jaar oud. Ik vind het erg leuk om te creëren en om een twist te geven aan mijn werk. Voornamelijk vind ik het leuk om in InDesign te werken omdat ik het opmaken van het eindproduct geweldig vind. Illustreren valt ook erg in mijn smaak, maar soms kan dat nog best moeilijk zijn, dus ik hoop er snel beter in te worden. Naast school vind ik het leuk om te gamen of om met vrienden iets te doen. Verven, tekenen en ook muziek luisteren maken me ook gelukkig.

Myrthe van der Weide

Media & Redactie medewerker

Hoi, ik ben Myrthe! Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Purmerend. Vanaf kleins af aan heb ik een grote passie voor schrijven en voor het maken van verhalen. Ook vind ik tekenen, vormgeven en reizen erg leuk.   Mijn grootste droom is het maken van een reis naar New York. Ik kan werken met InDesign, Illustrator, Première Pro, Photoshop en XD. Vooral het werken met Première Pro vind ik erg leuk omdat je dan een verhaal en een beeld, mooi samen kan voegen.