Media Maatjes

Arjen Duijts

Mijn naam is Arjen Duijts. Samen met Sander Bouten heb ik het Global Village Media opgericht. We maken online- en print media voor onder andere het ROC van Amsterdam. Mijn jarenlange ervaring wil ik graag doorgeven aan stagiairs die werkervaring willen opdoen. 

De expertmeetings die ik voor Multi Media Makers van Noord (Triple M) doe vind ik waardevol, want daarmee kan ik deze jongeren echt helpen. Ik hoop samen met Triple M deze expertmeetings in de toekomst verder door te ontwikkelen. 

“Ik leer nu hoe je moeilijke vragen van stagiairs over het vak beantwoordt, zodat zij verder kunnen groeien.” 

Nienke Katgerman

Ik ben grafisch ontwerper en artdirector bij Gront.  Af en toe kom ik advies geven bij de stagiairs van Multi Media Makers van Noord (Triple M).  

Het is belangrijk dat jongeren van een nieuwe generatie het vak goed leren.  Omdat je ten eerste wilt dat iets er goed uitziet. Daarnaast is het belangrijk dat een boodschap op een visuele manier effectief wordt gecommuniceerd.  

Daarom deel ik graag mijn ervaring en expertise, zodat de stagiairs het kunnen gebruiken of meenemen in volgende opdrachten.   

Met de vakkennis over grafisch ontwerp en mijn ervaring kan Triple M zich ontwikkelen. 

“Het zijn gemotiveerde studenten die bij Triple M werken. Met de expertise van mensen uit het vak worden ze nog beter!” 

Sander Bouten

Ik ben alweer behoorlijk wat jaren actief in media en communicatie als marketeer, uitgever en bedenker van concepten. Eerst in dienst van grote en kleine bedrijven en nu alweer tien jaar als ondernemer. Ervaring genoeg dus om te delen, en dat doe ik graag met de jongeren van Triple M.  

Maar zij hebben mij ook heel veel te bieden: ze zijn totale digital natives die op een hele andere manier dan ik naar de (online) wereld kijken.  

Met frisse blik, totaal op hun gemak en geworteld in onze diverse samenleving.   
Die combinatie levert fantastische en verrassende dingen op!  

“Deze samenwerking geeft mij energie en ik word er nieuwsgierig van.” 

Jaap de Wit

In 2013 startte ik mijn eigen onderneming: ik bouw websites en webshops op basis van WordPress. Vaak wordt er eerst een grafisch ontwerp gemaakt door een grafisch vormgever. Dit bouw ik dan na. Ik heb op dit moment ruim 100 klanten waar ik de websites en webshop voor host. Ik voer ook onderhoud en beheer uit op deze websites. 

Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. In dit geval met de studenten van het ROC. De stagiairs van Triple M kijken met een andere, verse blik naar websites en content. Zo leer ik ook weer nieuwe dingen.

Samen met Triple M en de stagiairs wil ik de website blijven ontwikkelen. Dat doe ik door het geven van advies op het gebied van WordPress en mijn bijdrage te leveren aan de expertmeetings.  

“De stagiairs van Triple M kijken met een andere, verse blik naar websites en content.”