2021 Team 1

Shivani Harkoe

Allround mediamaker

Hoi, mijn naam is Shivani. Ik houd van vormgeven, illustreren en het maken van media-uitingen. Op de markt, Plein 40-45, verkoop ik smartphones en computer accessoires. Ik help mensen graag! Mijn favoriete Adobe programma is Illustrator omdat ik het leuk vind om te tekenen. Als ik een opdracht krijg kan ik snel bedenken wat ik daarvoor zou kunnen ontwerpen. Ik denk in mogelijkheden. Ik word er blij van als ik mensen kan helpen.

Vince Combee

Allround mediamaker

Hoi, mijn naam is Vince. Ik wil mezelf steeds verbeteren en ben graag onder de mensen. Ik houd van mooie merken en customize zelf sneakers. Illustreren vind ik tof, vooral in cartoonstijl. Behalve een creatieveling, ben ik ook een fanatieke voetballer. Mijn favoriete Adobe programma zijn Photoshop en Illustrator, omdat ik daar veel mee kan. Ik ben een beelddenker en krijg inspiratie van veel dingen. Als ik iets zie, ga ik gelijk denken of ik daar meer mee kan doen. Ik houd van gezelligheid, voetbal en lol maken met elkaar.

Nicole Ferreras

Allround mediamaker

Hoi, mijn naam is Nicole. Mijn drijfveer is om mooie ontwerpen te maken. Ik denk graag over vormen, kleuren en sfeer. En dan er zelf iets van maken. Mijn favoriete Adobe programma is Illustrator. Daar kan ik mijn eigen illustraties maken die ik schets in mijn schetsboek. Ik laat mij graag inspireren door andere mensen. Ik word blij van muziek luisteren, samen zijn met mijn familie, na werk met mijn vrienden uitgaan en een kalme dag.

Ties Ruiter

Allround mediamaker

Hoi, mijn naam is Ties. Als ik tijdens mijn werk iets maak waar ik zelf trots op ben, daar word ik super blij van. Ook als er ergens duidelijk progressie in zit. Mijn favoriete Adobe programma is Illustrator omdat ik illustraties maken het leukste vindt om te doen. Als ik een opdracht krijg begin ik meteen na te denken over allemaal ideeën. Ik maak ook vooral werk met zelf gemaakt beeld in plaats van bestaand beeld. Ik word blij van mijn kat, met mijn vrienden zijn en mooi werk maken.

Sa’iesta Tedja

Allround mediamaker

Hoi, mijn naam is Saiesta. Ik hou van creëren en wil andere mensen daarin helpen. Vooral om leuke dingen te maken en anderen inspireren door mijn werk. Mijn favoriete Adobe programma is Illustrator, omdat ik ook interesse heb in illustreren en het leren ervan. Wat mij creatief maakt is mijn manier van denken en hoe ik een opdracht vrij snel kan visualiseren. Ik word blij van mijn familie, mijn boeken en muziek. Maar ik ben ook blij wanneer ik iemand verder kan helpen of nieuwe dingen leer en ook begrijp.

Ethan Benichou

Allround mediamaker

Hoi, mijn naam is Ethan. Wanneer ik iets af heb gemaakt en ik er trots op ben. Dat stimuleert mij echt. Ook wil ik mijzelf altijd verbeteren om voor de volgende keer het beter en mooier te maken. Mijn favoriete Adobe programma om in te werken is Illustrator, omdat ik daar veel creatieve dingen zelf kan creëren. Illustrator is een heel vrij programma je kan dingen maken op heel veel verschillende manieren. Ik probeer altijd zelf iets te maken/illustreren of iets te ontwerpen. Ik wil altijd het mooist en het best van mijn werk maken. Ik word blij van met mijn vrienden zijn en wanneer ik mooi werk maak.

Caroline Fierant

Hoi, mijn naam is Caroline. Samen met de Media Makers, heb ik Triple M opgezet. Ik houd van het creëren van mogelijkheden en mensen die elkaar kunnen versterken met elkaar te verbinden. Ik ben goed in het luisteren naar anderen, ik denk in beelden, ben goed in organiseren en plannen en ik sta graag in contact met mensen. Ik laat mij inspireren door wat ik om mij heen zie. Ik luister goed naar de klant, maar durf ook de grenzen op te zoeken. Ik word er blij van als ik de Media Makers zie groeien.