2021 Team 2

Lotte Visser

Allround mediamaker

Ik kom uit Almere en ik ben 20 jaar oud. In mijn vrijetijd vind ik het leuk om samen dingen te doen met mijn familie en vrienden, zoals shoppen, films en series kijken.  

Ik weet nog niet wat ik na mijn opleiding wil gaan doen. Ik plan nooit zo ver vooruit. Misschien neem ik wel een tussenjaar en ontdek dan wat ik wil gaan doen. 

Noureddine el Barjiji 

Allround mediamaker

Ik kom uit Amsterdam-Oost en ik ben 21 jaar oud. Mijn grootste hobby is media maken (vandaar ook de opleiding DTP). 

Samen met mijn oom runnen we een halal kip zaak. Dat sluit ook goed aan bij wat voor baan ik later wil, namelijk een eigenbedrijf beginnen in de horeca. 

Ayoub Ferseouen

Media & Redactie

Ik ben 19 jaar oud. Ik ben geboren in Amsterdam-Oost en woon momenteel op IJburg. Hobby’s van mij zijn gamen en creatief bezig zijn. Ook ben ik een groot muziekliefhebber. 

Ik houd mij op dit moment veel bezig met het editen van mijn eigen YouTube video’s. Op mijn opleiding leer ik veel over grafische en audiovisuele vormgeving, wat dus goed van pas komt. Mijn video’s gaan voornamelijk over de games die ik speel. 

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn Aries en Mac Miller. Aries is een artiest die van het begin tot eind alles zelf doet. Mac Miller omdat hij zo down to earth was en hij superaardig was tegen iedereen. Maar ook zijn natuurlijk mijn ouders, vriendin en mijn vrienden mijn inspiratiebronnen. 

Sarah Koper

Allround mediamaker

Ik ben 18 jaar en kom uit Zaandam. In mijn vrijetijd vind ik het leuk om te schrijven, sporten, films kijken, lezen en muziek luisteren. 

Na mijn opleiding wil ik heel graag naar de Film Academie om te leren hoe films in elkaar zitten. En misschien heb ik dan mijn boek wel al afgeschreven en kan die gepubliceerd worden.

Mijn grootste voorbeelden zijn; Dylan O’Brien, hij is een acteur die met niks begon en langzaam groot is geworden. Veel schrijvers natuurlijk zoals; Cassandra Claire, Brandon Müll, Erin Hunter en James Dashner. Dit zijn de mensen die mijn favoriete boeken hebben geschreven, en ik hoop ooit net zo goed te worden als zij. En mijn familiesupport mij natuurlijk ook.

Luca Bachhis

Allround mediamaker

Ik ben 18 jaar en kom uit Kudelstaart. In mijn vrijetijd sport ik graag of ga ik leuke dingen doen met mijn familie en vrienden. 

Als baan later zou ik het liefst een eigen bedrijf willen starten of ergens iets gaan ondernemen omtrent content maken en/of vormgeven. 

Bilal Yuksel

Allround mediamaker

Ik kom uit Enkhuizen en ik ben 19 jaar oud. In mijn vrijetijd vermaak ik mezelf het liefst met het spelen van videogames of ik ga sporten. 

Later zou ik graag een eigenbedrijf willen beginnen. Ik ben nog aan het bedenken hoe en waarin ik dat wil doen, maar ik heb er vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat komen. 

Caroline Fierant

Ik kom uit Amsterdam-Noord en ben 48 jaar oud. Mijn hobby’s zijn sporten, schilderen en op avontuur gaan samen met mijn gezin. 

Mijn doel is om jongeren de kans te geven zich te ontwikkelen in datgene waar ze energie van krijgen. Ik geloof in de kracht en creativiteit van jongeren.  

Mijn jonge kinderen inspireren mij op dit moment het meest door hun open blik naar de wereld en de spiegel die ze mij regelmatig voorhouden.