Opdrachten vanuit Triple M

Ontwikkelen beeldmerk Triple M  

Als nieuw projectbureau is het belangrijk om zichtbaar en herkenbaar te zijn. De groep Media Makers in 2021 ontwierpen zelf ons beeldmerk. Na de maatjesmeeting over het designproces met ons mediamaatje Global Village Media is er gebrainstormd en zijn verschillende moodboards en beeldmerken ontworpen. We hebben gekozen voor de kleuren: groen, blauw en paars, want de betekenis van de kleuren passen bij onze kernwaarden: duurzaam, professioneel & betrouwbaar, ambitieus & creatief. Dit stijlvolle beeldmerk had de voorkeur van de meeste Media Makers. Het is zowel online als offline goed zichtbaar.  

Ontwerp en opmaken van raamsticker Triple M 

Media Makers Ethan, Ties en Vince maakten de studio zichtbaar op Gare du Nord 13 door de raamsticker te ontwerpen met de eigen gemaakte skyline van Amsterdam Noord. Samen met ons mediamaatje DVC Sign is de sticker geprint en geplakt. Stagiaires van de opleiding Sign hielpen onze Media Makers met het verwijderen van de oude raamsticker en het plakken van de nieuwe sticker.  

Triple M
Triple M Raamstickers

Ontwerpen en opmaken van de visitekaarten 

Wij staan graag in contact met mensen. Daarom maken wij creatieve ‘visitekaarten’. De Media Makers illustreren en geven de kaarten zelf vorm.  Wij delen de kaarten uit bij elk gesprek dat we voeren aan mensen die een bijdrage willen leveren aan Triple M. Denk aan opdrachtgevers, mediamaatjes en mensen die Triple M mogelijk maken. Op deze manier laten wij onze creativiteit en betrokkenheid zien.   

Ontwikkelen en content maken voor website 

Natuurlijk heb je als organisatie een website nodig. Wat een toeval dat jij daar net op kijkt. Ook Triple M wilt vindbaar zijn op het worldwide web. Potentiële media maatjes en opdrachtgevers laten wij zien wie we zijn, hoe wij werken en wat wij maken. Media Makers Sarah, Ayoub, Sorayya en Lloyd bouwen samen met mediamaatje Jaap de Wit, de website. Wij maken en plaatsen zelf de content.  

Content maken Sociale Media 

Via Instagram vertellen wij wekelijks kleine verhaaltjes over wie de Media Makers zijn, wat wij creëren en wat wij meemaken. Naast een goede website is ook een Instagram zeer belangrijk. Instagram is toegankelijker voor de jongere generatie. Bovendien is het interactiever en we willen in contact zijn met onze volgers.