Project Spring Week

Spring Week is een nieuw initiatief van ROC van Amsterdam in samenwerking met het Collectief van het Marineterrein Amsterdam. Om het event zichtbaar en herkenbaar te laten zijn bij de betrokken partijen ontwierp Triple M het beeldmerk, maakten we illustraties, posters en de presentatie template. Tijdens dit event werkten diverse organisaties samen aan vernieuwen van onderwijs om een bijdrage te kunnen leveren aan grootstedelijke vraagstukken.  

Ontwerp visueel concept 

Hitske en Miredishaun ontwikkelden het beeldmerk voor het project Spring Week. Zij stelden verschillende metaforen/beelden, kleurenpallets en fonts voor aan de klant. In overleg is de geïllustreerde ‘S’ in de vorm van dominostenen gekozen. Dit symboliseert dat iedereen een even belangrijke bijdrage levert bij het co-creëren. Als een steen niet past of valt, stagneert of stopt de co-creatie naar innovatief en duurzaam onderwijs. 

Maken van illustraties, posters en template 

Esmee kwam op het idee om studenten te illustreren, want studenten waren volgens haar onzichtbaar in het hele concept. Miredishaun en Hitske maakten verschillende posters op met de aangeleverde slogan ‘in co-creatie naar nieuw onderwijs’. Myrthe maakte de power point template die is ingezet bij de verschillende workshops. 

Kijk ook eens op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@triplem3906