Stop racisme & discriminatie

Ontwerpen van concepten voor verschillende uitingen

De Media Makers Jay, Banbha, Robin en Donovan hebben speciaal voor de week tegen racisme & discriminatie posters, banners en kaartjes gemaakt. Ze zijn begonnen met het bespreken en brainstormen om tot een beeldmerk te komen. Daarna zijn ze zelf aan de slag gegaan met het maken van verschillende concepten voor de klant om die te presenteren bij de expertmeeting. Bij de maatjes-meeting hebben ze hun ideeën en concepten gedeeld zodat ze tot de beste ideeën konden komen.

Livestream over racisme & discriminatie

Uiteindelijk is het een heel mooi resultaat geworden zoals op de foto’s te zien is. Het is op veel verschillende plekken tentoongesteld, bijvoorbeeld in scholen en op de website van ROC. Om hun beeldmerken uit te lichten en er uitleg over te geven is Triple M als team ook aanwezig geweest bij een livestream over het onderwerp Racisme & discriminatie. Daar heeft Donovan iets verteld over het maakproces van de beelden en beeldmerken. Jay heeft daar een persoonlijk verhaal verteld over een negatieve ervaring met racisme & discriminatie.

Het eindresultaat

Het is een succesvol project geweest. Er is veel content uit gekomen en er werd veel aandacht aan dit onderwerp besteedt.

Dit zijn de definitieve 8 voorstellen:

– Rollupbanners
– A6 boomerang kaartjes
– A2 posters
– Een beeldmerk
– Ms teams achtergrond
– Digitale handtekening
– Digitale posters
– Alle illustraties gemaakt