Projecten van het ROC

Ontwerpen logo’s studentenraden van MBO College Westpoort en Noord 

Door logo’s te ontwerpen draagt Triple M bij aan de zichtbaarheid van de studentenraden van MBO College Westpoort en Noord. De voorzitters vroegen Triple M een logo te ontwerpen. Media Makers Noureddine, Lotte, Luca en Bilal ontwierpen verschillende logo’s. Na diverse gesprekken en video calls met de voorzitters, pitchen zij hun werk. Uit de 6 voorstellen zijn deze gekozen. De logo’s zijn ingezet in de digitale handtekening, rollupbanner en het Instagram kanaal van de twee studentenraden.  

Wegwijzing Westpoort 

Media Makers Luca en Bilal hebben voor MBO College Westpoort een wegwijzing gemaakt zodat nieuwe studenten makkelijker de weg kunnen vinden op hun nieuwe school. 

Routing Westpoort 

Media Makers Luca en Bilal hebben voor MBO College Westpoort de routing gemaakt. De banner staat in de hal en legt praktisch uit welke vakken en afdelingen er op welke verdieping te vinden zijn. 

Doeken Noord en Westpoort 

Media Makers Noureddine en Lotte hebben voor de Open dag van 2021 en het project Rocstar enorme doeken ontworpen die nu op MBO College Noord en Westpoort hangen. Het was een grote opdracht met een strakke deadline, maar ze zijn met vlag en wimpel geslaagd. Op de dag dat de doeken werden opgehangen zijn Media Makers Ayoub en Sarah op pad gegaan om alles vast te leggen.

Media Makers Luca en Noureddine hebben een plattegrond gemaakt voor nieuwe studenten/docenten, ouders en gasten die naar MBO College Noord en Westpoort komen. Zij kregen bouwtekeningen en aan de hand daarvan hebben zij de plattegrond gemaakt.